مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

سلام. ما یک خانه ویلای دوطبقه کلنگی خانه پدری داریم سه خواهرو سه برادر چندسال پیشتر خواهرها باشور و رای خودشان وپدرم که ابتدای آلزایمرش بود ونگهداری از مادرم که قادر به راه رفتن نیست اقدام به زدن سه نیم دانگ از شش دانگ کردنددرصورتیکه مدعی 6 تا سند یک دانگ را کرده بودن ولی ما را در جریان قرار ندادن تا من دوسال ونیم نگهداری از والدینم را بعهده گرفتم و پدر فوت کرد و ما با رضایت مادر اقدام به 4و نیم دانگ خانه کردیم وسه سند مجزادر دفترخانه حال ما میخواهیم بفروشیم اما انها ادعا میکنند ما هیچی نداریم ما برای فروش چه باید بکنیم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند به نام شما صادر شده باشد می توانید اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سند به نام شما است هیچ مانع قانونی وجود ندارد و شما میتوانید وفق قانونی اقدامات مربوطه را به انجام برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سوال شما کامل نیست نیاز به توضیحات بیشتر است

طبق قانون اگر سند مالکیت خانه به اسم شما است شما میتوانید خانه را به شخص ثالث انتقال بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما می توانید ابتدا با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک در خواست گواهی عدم افراز نمایید ، پس از دریافت گواهی مذکور به دادگاه محل دادخواست دستور فروش مال مشاع را تقدیم نمایید ، رای دادگاه قطعی است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت تقاضای افراز و بعد از دادگاه تقاضای فروش

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اخذ غیر قابل افراز بودن ملک و سپس دستور فروش از طریق دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست.
مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند به نام شما می‌باشد می‌توانید آن را به دیگری انتقال بدهید لازم به ذکر است سوال کمی مبهم است می‌توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید