مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

سلام برای کسی که من را مورد ضرب و شتم قرار داد قرار به جلب به دادرسی صادر شد الان چه اتفاقی میفته باید کاری انجام بدم؟؟؟

پاسخ ها :

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام
کاری نیاز نیست انجام بدید منتظر ابلاغیه دادگاه کیفری برای تشکیل جلسه باشید که تعیین مجازات کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کار خاصی لازم نیست انجام دهید.
منتظر ابلاغ دادگاه باشید.
بعد از صدور قرار جلب به دادرسی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارسال می شود و بعد از ثبت برای طرفین پیامک ثبت و سپس وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ می شود که در روز و ساعت مشخصی در دادگاه حاضر شوند و دفاعیات خود را مطرح کنند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده به دادگاه کیفری دو برای رسیدگی نهایی ارجاع خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما منتظر ابلاغ زمان تشکیل دادگاه کیفری باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جلسه رسیدگی تشکیل می‌شود و طرفین دعوت می‌شوند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
با صدور قرا جلب دادرسی پرونده به دادگاه ارسال میشود منتظر ابلاغیه داده وتعیین وقت بمانید