مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام من میخام در دفتر مرکزی بیمه دولتی در اراک مشغول بکار بشم ازم 2تا سفته 50 میلیونی میخان برای حسن انجام کار گفتن زمانی که بخایی قطع همکاری کنی یکی از سفته ها رو بهت پس میدیم اون یکی یه مدت میمونه بعد بهت پسش میدیم
سوالم اینه این مقدار سفته طبیعی هستش مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام بعدا بر اساس همین سفته میتوانتد اقدام نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در قرارداد به شماره سفته ها اشاره بشه و یک نسخه نیز تحویل شما بشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون گرفتن سفته از بابت حسن انجام ‌ کار ممنوع است ولی در عمل اکثر کارفرماها ، سفته را از کارگر اخذ خواهند کرد

و شما باید سفته را به نحو دقیق تکمیل نمایید تا در آینده مشکل ایجاد نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً وقتی قراردادی تنظیم می‌شود دیگر نیازی به دریافت ضمانت نیست اما متاسفانه این اقدام صورت می‌گیرد اگر تمایل داشتید که سفته بدهید حتماً رسید بگیرید و سایر شرایط قانونی را انجام بدهید که خدایی نکرده دچار مشکل نشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبیعیه اما چهار شرط دارد اولا بروی سفته بنویسید بابت حسن انجام کار دو اینکه در قرارداد کار هم شماره سفته نوشته شود سه اینکه یک نسخه از قرار داد نزد شما باشد چهار اینکه ته سفته پیش شما باقی بماند