مشاوره حقوقی رایگان - با سلام رفع نقص پرونده چقدر زمان میبرد؟

با سلام .
رفع نقص پرونده کیفری ضرب و جرح چقدر زمان میبرد؟
آیا وظیفه بنده است استعلامات بیمارستان و فرماندهی انتظامی و بیمه شخص ثالث را انجام دهم؟ به عنوان متهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
حتی المقدور حضوری پیگیر ماجرا شوید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

زمان مشخصی ندارد وظیفه شما نیست لاکن باعث تسریع در امور خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی قابل بیان نیست و استعلام وظیفه متهم نیست و مقام قضایی این اقدام را انجام خواهد داد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به پیگیری خودتان دارد اگر جواب استعلام هست آن را باید به شعبه ارائه دهید و طی لایحه‌ای آن را ارسال کنید