مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث از برادر

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
بعد از فوت پدربزرگم که یه خونه داشتن
داییم که از مادرم کوچیکتره رفته خونه رو فروخته و امضا و اثر انگشت از خواهراش گرفته حالا مادرم که از هیچی خبر نداشت و بیسواد هم هستن داییم اومده زود از امضا گرفته و رفته یک خونه جدید گرفته و به نام خودش کرده هیچ اطلاعی نداده سهم خواهراشو نداده الانم مادرم سهم خودشو میخواد باید چیکار کنه ایا میتونه بگیره یا نه!؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مادر امضاء کرده که موافقت کرده باشد دشوار است به نتیجه رسید
البته اوضاع و احوال قضیه حائز اهمیت است و مفاد متن های تنظیمی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر یک از وراث می‌تواند با ارائه گواهی انحصار وراثت نسبت به تعیین سهم الاث خود اقدام نماید و آن را دریافت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت شود و نسبت به تحریر ترکه اقدام شود با مشخص شدن موروثی بودن ملک فروخته شده توسط دایی شما میتوان نسبت به ملک جدید خریداری شده با توجه به رضایت تمامی ورثه ادعای سهم کرد.