مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

با سلام.اگر پدر و عموهایم به علت مسن بودن و مشکل جسمانی به بنده وکالت کاری بدهند در یک شکواییه بنده باید مشخصات خودم رو به عنوان وکیل ذکر کنم ؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شما حق وکالت در دادگستری را ندارید این عمل تظاهر به وکالت است و جرم است مراقب باشید
حتما باید وکیل بگیرند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وکالت اداری می‌توانند به شما بدهند نه وکالت قضایی شما میتونید وکیل اداری ایشان باشید نه وکیل شرکت در محاکم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفاً وکیل دادگستری می‌تواند وکالت اخذ نماید مگر در امور اداری و یا با اخذ وکالت مدنی وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
می توانند صرفاً به شما وکالت کاری بدهند جهت پیگیری در ارگانهای دولتی به غیر از دادگستری شما به عنوان وکیل آنها می توانید در سایر ادارات موضوع را پیگیری کنید.
برای دادگاه اگر بخواهید با وکالت اقدام کنید باید به یک وکیل دادگستری وکالت بدهید و خودتان نمی توانید با وکالت‌نامه در دادگاه حاضر شوید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، شکایت صرفا از طریق وکیل دادگستری امکان پذیر است ، شما میتوانید با وکالت از ایشان به وکیل دادگستری وکالت بدهید