مشاوره حقوقی رایگان - سلام. تصادف با عابر پیاده

سلام...من با سرعتی آرام با عابر پیاده تصادف کردم...که مقصر شناخته شدم.عابر پیاده با آمبولانس به بیمارستان برده شد و مچ دستش پلاتین خورد.بعد از استراحت پزشکی قانونی 72میلیون از بیمه دیه گرفت.بعد از پنج ماه شکایت کرده مدت چهار ماه از کار افتاده و هزینه رفت و آمد از شهر خودش به مشهد را کرده ....به نظر شما اساتید دادگاه به نفع او رای صادر میشود یا خیر...با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص بتواند اثبات بکند که حقوق و درآمدی نداشته می‌تواند مطالبه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به ادله و شواهدی دارد که ارائه می‌شود. مضافاً بر اینکه اگر آن شخص اثبات کند که به موجب این حادثه، حقوق و درآمدی نداشته است قادر به مطالبه خواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، امکان دفاع برای شما فراهم است پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل در تنظیم لایحه دفاعی کمک بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر ثابت کند دراین مدت بیکارشده و درامدی ندارد و تصادف مسبب آن شده میتوانذ مطالبه کند