مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین از سوی زن

سلام من خانمم حدود 37 روزه منزلو ترک کرده و گفته که منو از خونه انداخته بیرون و کتک زده، درصورتی که چنین چیزی نبود و ایشون به سمت من لقد پرت کرده و چنگم زده و با پدرشون از خونه من با فحاشی خارج شدن و با توجه به این که زن اول من سابقه زیگیل تناسلی داشت، من وقتی با ایشون اشنا شدم گفتم چون باکره هستی و همسر سابقم داشته برای پیشگیری گفتم که ایشون واکسن تزریق کنن که در سلامت و صحت کامل باشن، میخوام بدونم ایشون میتونه از این طریق عدم تمکین منو رد کنه؟؟و ما تو این دوسال برای اینکه شاید من مبتلا بودم که نیستم ، محافظت شده و کاملا بهداشتی رابطه داشتیم و این که هزینه دادرسی و کارشناسی به عهده منه و چقدر هست ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دقیق ان را از شعبه دادگاه رسیدگی کننده بپرسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زگیل تناسلی داشته باشی دادگاه تا زمان بهبودی کامل شما حکم تمکین صادر نمی کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله زوجه میتواند تمکین ننماید

و شما باید ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا وضعیت بیماری شما مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اینکه دادگاه حکم به تمکین ندهد هست احتمالا جهت بیماری به پزشکی قانونی ارجاع میشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان رد تمکین از سوی دادگاه وجود دارد و همسرتان به این سبب می تواند از شما تمکین نکند ،
هزینه دادرسی و کارشناسی مبلغ زیادی نمی شود ، از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری و سوال کنیپ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص این موضوع با دادگاه است که احتمالا به پزشکی قانونی ارجاع میکند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هزینه های مربوطه بر عهده کسی است که عهده دار این مطلب است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موضوع عدم تمکین در صورتی که یکی از زوجین بیماری مقاربتی داشته باشد با ارجاع موضوع به پزشکی قانونی اقدام می گردد عدد و اصل موضوع در پرونده الزام به تمکین آن است که مقدمات تمکین از ناحیه زوج فراهم گردد از جمله مقدمات تمکین تهیه منزل متناسب باشد و شخصیت زوجه است و این موضوع باید به تایید کارشناس رسمی دادگستری برسان و موضوع دوم آن است که زوجه باید در منزل زوج امنیت جانی مالی حیثیتی و روانی داشته باشد اگر هر یک از این امنیت ها در خطر باشد می تواند از تمکین خودداری نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام من در صورتی که زوج دارای بیماری مسری باشد زوجه میتواند تمکین نکند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حقيقت را براي دادگاه تبيين نماييد
تماس بفرماييد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهم دلایل خانم برای عدم تمکین می باشد هزینه کارشناسی بر عهده کسی است که درخواست کارشناسی دارد

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، ضمن ارسال اظهارنامه از وی بخواهید به منزل مشترک برگردد در صورت عدم پاسخ دادخواست تمکین مطرح کنید ، در صورت اثبات اینکه شما دارای زگیل تناسلی باشید از طریق معرفی به پزشکی قانونی ،و عدم دریافت واکسن همسر شما میتواند تمکین نکند و از جهت عسر و حرج دادخواست طلاق مطرح کند .اگر شما دادخواست مطرح کنید هزینه دادرسی و کارشناسی برعهده شماست .در دعاوی غیر مالی هزینه دادرسی در مرحله بدوی چهل هزار تومان است .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورتی که داشتن بیماری تناسلی در شما و عدم بیماری تناسلی در خانم تان از طریق معاینه پزشکی قانونی اثبات شود میتواند تمکین نکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به نوع بیماری امکان رد تمکین می باشد در این خصوص به پزشکی قانونی ارجاع می شوید هزینه ی زیادی نخواهد داشت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حکم به تمکین زوجه درایت مورد با ارجاع امر به کارشناسی و معاینه پزشکی از شما صادر خواهد شد آنهم در صورتی که همسرتان چنین ادعایی کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عذر قانونی محسوب می شود و زوجه میتواند تمکین نکند...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت اثبات بیماری پاسخ مثبت است

و تمکین از شما رد خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر دارای بیماری زگیل تناسلی هستید دادگاه به همسر شما حق میدهد برای عدم تمکین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیماری شما توسط پزشکی قانونی تایید وموجبات لطمه جسمی به زوجه باشد تمکین میسر نیست