مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

خانمی هستم که مهریه ام را ازطریق ثبت به اجرا ‌گذاشتم درعقدنامه ذکر شده پرداخت بصورت ماهی یک ربع سکه کل مبلغ مهریه 64 عدد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید می باشد کارشناس ثبت که پرونده بنده دست ایشان هست اصرارکه بیا پرونده رو مختومه کن برو دادگاه .... شوهرم اموالی بنامش نیست قبلا باسم کسی زده حتی حساب‌های بانکی اش هم خالیه بغیر حساب واریز حقوقش که حقوقش در ماه بین 44 تا 56 میلیون هست ((((کلا الان باما و دو فرزندم زندگی نمیکنه )))نامه کسر ازحقوق درخواست دادم اداره ثبت تو دبیرخانه اداره ثبت هم شماره شده کارشناس ثبت مخالفت میکنه میگه پرونده تو ن
رو مختومه کنید... تاریخ عقد سال 92 بوده و سررسید 122 ربع سکه بنده رسیده ؟الان خودم میخوام ازحقوق همسرم آنچه که قابل دریافت هست بگیرم راهنمایی بفرمایید و برای بقیه مانده مهریه دوباره از چه کانالی باید پیگیری کنم یا خود اداره ثبت مابقی رو ادامه همین پرونده میگیره از طرف (زوج)؟سپاسگزارم ازشما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
1/4 از حقوق ماهیانه زوج قابل توقیف است
با توجه به اینکه زوج مالی ندارد و
در عقدنامه برای پرداخت مهریه ،
شرط وجود دارد بهتر است از اجرای ثبت انصراف بدهید و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک چهارم حقوق زوج قابل توقیف است. با عنایت به عدم شناسایی مال از زوج و برای پرداخت مهریه شرط وجود دارد از اجرای ثبت انصراف و دادخواست به خواسته مطالبه مهریه را به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نهایت یک چهارم حقوق قابل توقیف است