مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب

ببخشید من خیلی خلاصه طور میگم
من‌چند وقت پیش رفتم بیمارستان مادرم یکم ناخوش بود بعد در بیمارستان که بودم یک نفر اود گفت قلبم دردمیکنه و اون اقا یعنی پرسنل و منشی بیمارستان گفت هیچیت نمیشه و اگر چیزیت شد شکایت میکنیم پولی ازت میگیریم حالا اینکه چیا گفت کار ندارم ومنم ازش فیلم گرفتم و فیلمو تو یه کانال محلی پخش کردم بعد چند روز حراست منو خواست من رفتم گفتن این تعهد نامه اون اقاهست که امضا کرده و گفته بیمارستان خیلیم عالی باهام رفتار کردن و الا
وکیل حقوقی اون بیمارستان بمن گفت تو نشراکاذیب کردی و جرم مرتکب شدی
خب سوال من اینه ایا منی که از روی دلسوزی این فیلمو گرفتم تا شاید تبنکری باشه برای پرسنل جرمی مرتکب شدم لطفا جوابمو بدین خیلی استرس دارم میترسم پرونده برام درست کنن و اینکه انگ اینکه برای چنلای معاند فرستادی که نفرستادم منو تهدید کردن و خداشاهده من هیچ فیلمی رو برای چنل معاند نفرستادم من خودم بسیجی هستم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نحوه دفاع شما دارد