مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مداربسته

همسایه ماخانمی که دائما مزاحمت ایجاد می کنه ساعت 5 صبح میاد با مشت و لگد در منزل ما را میزنه یا صبح جمعه که ما خوابیم دستش را روی زنگ میزاره و برنمیداره وما برای این که محدودش کنیم دوربین گذاشتیم حالا رفته شکایت کرده چرا اینها دوربین گذاشتن وگفته غیر قانونیه برای اینکه بتونیم دفاع داشته باشیم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به دلایل و مدارک از جمله گزارش پلیس استشهادیه و شهادت شهود می‌توانید طرح دعوی ایجاد مزاحمت نمایید