مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض نسبت به رای دادگاه بعداز 7 سال

سلام
وقت بخیر
اینجانب در سال 94 تصادف و دچار ضایعه ی نخاعی، فلج اندام تحتانی،عدم کنترل ادرار، عدم کنترل مدفوع، عدم رابطه ی جنسی جهت بچه دار شدن شدم و سال 95 حکم برای من زدن و درکل طبق نوشته در رای دادگاه مستندا به مواد 647،569،568،561،559،558،452،449،448 برای بنده دو فقره دیه کامل مرد مسلمان به اضافه دوازده ونیم درصد از دیه کامل رو بابت مجموع صدمات وارده منظور داشته اند.
لطفا بفرمایید که با توجه به اینکه مقدار دیه کمی با توجه به جمیع آسیب های وارده به بنده دادگاه منظور داشته و من هم اطلاع خاصی نداشتم آیا میتوان بعداز 7 سال دوباره پرونده را به جریان بیندازم و نسبت به رای دادگاه اعتراض کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ رای قطعی و لازم‌الاجرا شده است و حتی امکان اعاده دادرسی با عنایت به شرایط عنوان شده در متن سوال وجود ندارد.