مشاوره حقوقی رایگان - ضرر مالی از ساخت و ساز همسایه

خسته نباشید. یک خانه ویلایی داریم که یک خودرو شخصی رو در حیاط خانه پارک کرده بودم که مسقف نبود و در همسایگی روبه رو خانه ما یک آپارتمان چهار طبقه در حال ساخت میباشد که طی جوشکاری و نشست براده های سرد جوش بر روی ماشین باعث خوردگی رنگ ماشین شده و ماشین بعلت باران زنگ زده ولی حالا سازنده مدعی شده که به ما هیچ ربطی نداره. چطوری شکایت رو ثبت و در دادگاه به اثبات برسونم ؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود تا بر مبنای آن، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.