مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل مبایعه نامه به سند تک برگ

سلام
ما یه خونه قدیمی رو 8 سال است خریدیم
الان میگن باید برای سند زدن سند مالکیت اولیه رو بیارید
اما ما همین مبایعه نامه خودمون و قولنامه صاحب ملک قبلی رو داریم که اونم از یکی دیگه خریده
الان ما دسترسی به سند اولیه رو نداریم این ملک ساخت سی سال پیشه الان برای سند زدن باید چیکار کنیم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
انتقال سند رسمی املاک به دوطریق امکان پذیر است اول اینکه در صورتی که برای ملک خریداری شده قبلاسند رسمی صادر شده باشد لازم است به استناد مبایعه نامه عادی علیه فروشنده به شما وشخصی که سند رسمی بنام او در دفتر املاک اداره ثبت بنام او ثبت شده طرح دعوی اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند از طریق دفاتر خدمات قضائی نمائید ودر صورتی که بطور کلی برای ملک خریداری شده کلاً تا کنون سندی صادر نشده باشدتحت شرایطی ودر صورت شمول قانون از طریق اداره ثبت درخواست صدور سندرسمی با تجویز مواد 147 ؛ 148 نمائید موفق باشید.