مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده

سلام.
چند وقت پیش یه ماشین زد به ماشین من و فرار کرد رفتم شکایت کردم و خودم ساکن مشهد هستم و تصادف هم مشهد بوده ولی چون آدری منزل خواهان قوچان هست ارجاع شده اونجا و منم باید برم اونجا
میتونم درخواست رسیدگی پرونده در مشهد بدهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل وقوع تصادف صالح به رسیدگی است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
باسلام دوست عزیز
از آنجائی که مطالبه شما حقوقی است لذا صلاحیت رسیدگی به مطالبه وفق قانون باید در محل اقامت خوانده بعمل آید مگر اینکه ادرس خوانده درسامانه ثنا مشهد ثبت شده باشد درغیر اینصورت ودرصورتی که شما قادر به حضور در جلسه رسیدگی در دادگاه قوچان نمی باشید می توانید لایحه ای تنظیم وبپیوست دلائل با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضائی در مشهد دفاعیات خود را ارائه نمائید که متحمل هزینه وصرف وقت نشوید ودر صورتی که از این طریق دادگاه قانع نشود ولازم بدان جلسه را برای زمان دیگری تجدید خواهد نمود موفق باشید .