مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول برای خرید طلا

در تاریخ دوازدهم مهر 1401 به یک نفر برای خرید هفتصد گرم طلا پول دادم ایشان گفتند با طلای شما کار میکنم بنده بعد از سه ماه خواستار طلا شدم هی امروز و فردا کرد تا یکسال شده الان میگه ندارم و پس از پافشاری میگه شکایت کن تحویل دادم !
به حساب چهار نفر زدم که به اسم واسطه نبوده و میگویند برای خرید طلا بوده که به واسطه تحویل دادیم واون واسطه به من تحویل نداده فیش واریز هم دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
باید شاهد و دلیل محکمه پسند ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد پول خود اظهارنامه ارسال کنید اگر استرداد نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید ، دادخواست مطالبه عین طلاجات دهید و اگر عین مال موجود نبود دادخواست مطالبه وجه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید بتوانید اثبات کنید که مبلغ داده شده برای خرید 700 گرم طلا بوده است تا بتوانید با توجه به ادله طرح دعوی مطالبه طلا را نمایید � غیر این صورت می‌بایست طرح دعوی مطالبه وجه را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه اقامه نمایید و شما باید با ارائه دلایل ادعای خود را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت استرداد پول خویش، ابتدا از طریق اظهارنامه این موضوع را به شکل رسمی و قانونی اعلام کنید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان مطالبه دارید پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست الزام به تحویل 700 گرم طلا به طرفیت تمامی دریافت کننده ها بدهید