مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدر من از لحاظ اعصاب و روان مشکل داره دست بزن دارد و فحاش میکند بچه طلاق هستم در سن 6 سالگی الان 16 سالم هست . میخواستم بدونم میتونم وقتی به سن قانونی رسیدم از پدرم تقاضای ارث کنم یا ممکن است بعد از مرگ پدرم همه چیز او به خانواده خودش یعنی مادر و پدرش برسد و به من چیزی نرسد یا چند درصد می‌رسد؟(باتوجه اینکه من با پدرم زندگی کردم تمام این مدت).

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا زمان زنده بودن نمیتوانید ارث مطالبه کنی ولی نفقه خودت را میتوانی مطالبه کنی و بعد از فوت پدر بشماهم ارث میرسد
1/6 به پدرمادر ایشان و مابقی برای فرزند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که پدرتان در قید حیات است نمی توانید سهم الارث مطالبه کنید .
در صورت فوت پدرتان اگر پدر و مادرش در قید حیات باشند به هر یک از آنها یک ششم می رسد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در زمان حیات، دریافت ارث میسور نیست. اگر پدر شما در زمانی که در قید حیات هستند اموال خود را به اطرافیان انتقال ندهند شما در صورت فوت ایشان، از ماترک ارث خواهید برد.