مشاوره حقوقی رایگان - دانستن حکم

من شخصی بهم پیام داد و شماره کارت گفت بفرس پول را بزنم و منم یک شماره کارت فرستادم و اونم واریز کرد الان شکایت کند بنده. محکوم میشوم و اگر شکایت کند چندروز میشه مراحل قانونی طی شود و حکمش چیست?

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای واریز پول چه شکایتی کند سوالتان مفهوم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دید چه شده است صرف واریز خیر
مگر کلاهبرداری واقع شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبنای پول قانونی نباشد شما مسئولیت دارید باید مشخص شود که این پول از کجا و به چه صورت آن واریز شده است