مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. من در حدود 10 سال قبل با شخصی شراکت شروع کردیم و من درآن زمان با چک همسرم کار میکردم که بابت یک معامله ماشین مبلغ 74میلیون چک دادم که قبل از موعد چک نقدأ مبلغ پرداخت کردم و چک را گرفتم ولی شریک من چک را از داخل گاوصندوق سرقت کرده وبرگشت زده که بعداز گذشت هفت روز از تاریخ برگشت چک در حضور چندین شاهد که اسم و امضائ همگی موجود هست،با این فرد به صورت مکتوب و اثر انگشت و امضائ هردونفر و شاهدین تسویه حساب کامل کرده ونوشته شده که بابت این چک که متعلق به چه شخصی وچه مبلغی می‌باشد رانیز توصیه کرده ام واین شخص از دادن خود چک امتناع کرده تا بعداز 10 سال العان دوباره از طریق اداره ثبت اسناد اقدام کرده وحسابهای همسر من و ماشینی که بنام ایشان بود را هم توقیف نموده من چه راهی برای اینکه اثبات کنم این شخص دروغ میگوید و هیچ طلبی از بابت هیچ چیزی از من نداره ودر ضمن همین شخص چند روز قبل اقدام به برداشتن کارت عابر همسر بنده از داخل خودروی من را کرده و مبلغ 10 میلیون تومان هم بحساب خودش از داخل عابر بانک واریز کرده لطفأ منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم که هم حسابهای همسرم باز بشه و هم ماشین از توقیف خارج بشه و هم ثابت کنم که به این شخص بدهی ندارم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ادعای خود را با معرفی شهود اثبات نمایید
و بهتر است به وکیل مراجعه نمایید
و از بابت برداشت از کارت بانکی
همسر شما شکوائیه سرقت مطرح نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

چک را سرقت کرده؟آنهم از گاوصندوق؟
کارت را سرقت کرده؟از ماشین؟
رمز را میدانسته؟
از طریق دادگاه ابطال عملیات اجرایی درخواست کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه خیامت در امانت برای چک و دادخواست حقوقی ایفا ناروا برای ده میلیون مطرح شود