مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام
ببخشید ی خانمی با عروس من مشکل مالی دارن، این خانم به کرات بیش از 10تا 15بار اسم من رو در استوری اینستاگرام گذاشته عروس این آقا به من بدهکاره،شکایت کردم پلیس فتا هم تایید کردن ولی دادیار رای به منع تعقیب داده و دلیلش این بوده که این خانم نمی‌دونسته داره جرمی مرتکب میشه
بنده اعتراض زدم
ولی میگن معمولا منع تعقیب در دادگاه تایید میشه آخه مگه ممکن دو نفر باهم مشکل داشته باشند بعد حیثیت من این وسط بره رای داده بشه که خانم نمیدونسته داره جرم مرتکب میشه و جالب اینجاست که از زمان شکایت تا رفتن این خانم پیش دادیار همچنان به استوری گذاشتنش ادامه میداد
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استورهای جدیدش را در لایحه‌ اعتراض پیوست کنیدوقتی عملی جرم انگاری می شود و در قانون‌ می آید اصل بر این است که همه می دانند لذا دفاع درستی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید