مشاوره حقوقی رایگان - زمین مزرعه

درود زمینی در سال‌های پیش خریدار کردم از مادرم بعد سال ها در بغل زمین من یک شهرستانی آمد ساختمانی درست کرد زمینش کم بود از طرف خود وکیل فرستاد بخاطر مبلغی معامله نشد بعد یک ماه برادرم با تقسیم نامه مادریم من از دایی من گرفته و با امضای مادر من فروخت پولی گرفت بعد دو روز من فهمیدم رفتم گفتم مالک زمین من هستم به من گفت برو دادگستری و به املاکی هم گفتم آن هم توجهی نکرد راه من چیست چرا من باید برم بیام ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه برادر و خریدار شکایت مبنی بر انتقال مال غیر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می‌توانید تحت فروش مال غیر شکایت نمایید