مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری فروش مال غیر

باسلام واحترام
پیروسوال قبلی الزام به تنطیم سندوتحویل مبیع وانجام تعهدات
چون قبلا
برسرهمین زمین ازفروشنده بعلت اینکه تصور کرده بودچون شهودازجانب خودایشان هستند
ومیتواندمنکر معامله شودوبگویدمعامله لفظی فسخ شده
ودادگاه قبول میکند
شکایت فروش مال غیر کرده بودم
وعلت آن این بود
که((فروشنده))
حدوداربعه تعیین شده دربیعنامه راکه به بنده واگذارنموده بود
مجددابه 4قواره تقسیم وبه4نفرفروخته بود
که میخ هم درزمین کوبیده وبرای آنهاداخل محدوده من حدودتعیین کرده بود
و
نهایتاشکایت بنده به منع تعقیب منجرشدچون فروشنده توانست نظرخریداران راجلب نموده ودرنقاط دیگرزمین بانقشه جدیدمحل هایی رابه آنهاواگدارنموده
این بارخریداران درکروکی اثرانگشت ازفروشنده گرفتند
وبنده هم که باپرداخت هزینه کارشناسی نظریه کارشناس رسمی دادگستری راضمیمه پرونده نموده بودم
ورای
قاضی هم این شدکه((* بعلت فقدان دلایل کافی وقوانین حاکم برزمینهای مشاع منع تعقیب تابروز دلایل جدید*))
حال سوال
اینکه:
درحالیکه حدوداربعه بنده تعیین شده
باتوجه به رای قبلی قاضی
واینکه
درزمین مشاع هریک ازمالکان درهمه نقاط شریک است
آیا
اکنون که درنقاط دیگر این زمین مزروعی که کلا10000متر میباشد دیوارکشی شده
میتوان
آن رابعنوان دلایل جدیدمعرفی وباارجاع به پرونده قبلی
شکایت فروش مال غیر نمود
تافروشنده حداقل ازاینطریق حاضربه تحویل مبیع وانجام تعهدات خودشود
یاخیر
((اصل سوال))
آیا درزمین مشاعی میتوانندحدوحدودتعیین کنندوبفروشنددرحالیکه9000متراز10000متراخریده اند؟
سپاسگزارازتوجه
وبزرگواری شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمینهای مشاعی هیچ یک از طرفین نمی‌تواند حدود تعیین و اقدام به فروش کند مگر با توافق سایر شرکا و تنظیم تقسیم نامه بین خودشان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است