مشاوره حقوقی رایگان - عدم توافق شرکا در ساخت پشت بام ساختمان مشاعی

با سلام و عرض ادب .در یک زمین اشتراکی واقع در شمال برادر بنده اقدام به ساخت یک واحد در طبقه اول نمود و بنده نیز میخواهم در طبقه دوم واحدی را احداث نمایم و از آنجایی که توافق کردیم طبقه دوم آخرین طبقه باشد به همین علت بنده تصمیم گرفتم پشت بام را بصورت شیروانی تاسیس کنم تا هزینه کمتر و مشکل بارندگی مداوم شمال حل شود اما برادرم که ساکن طبقه اول است اسرار دارد سقف بصورت پشت بامی ساخته و ایزوگام شود که هزینه اش خیلی بیشتر از شیروانی میشود و همچنین زیر بار تقسیم تفاوت هزینه ساخت سقف شیروانی و پشت بام نمیرود.به همین دلیل اجازه ساخت را به بنده نمیدهدآیا ایشان چنین حقی دارند و میتوانند مانع ساخت بنده شوند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک و زمین مشاع است و هر اقدامی در قسمتهای مشاع ساختمان بایستی با اجازه شرکاء صورت گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه زمین شراکتی می‌باشد می‌بایست با یکدیگر توافق نمایید