مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من همسرم وکیل دو و نیم سال عروسی کردیم هروقت اعصابش خورد میشه منو میزنه بعد دو هفته از آخرین باری ک زده میگذره انقد زده از چشم افتادی ینی نسبت بهش سرد شدم دیگ دوسش ندارم هیچ متنفرم ازش چون خودش وکیل میگه طلاقت نمیدم چجوری میتونم هرچه زودتر طلاق بگیرم ازش

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

در صورت زدن سریعا به 110 زنگ بزن تا در صورت تکرار برای دادگاه دلیل کافی برای جدایی باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر دفعه اول مه کتک خوردید شکایت میکردید و مجازات میشد دیگه کتک نمیخوردید برای طلاق وکیا بگیرید