مشاوره حقوقی رایگان - اقدام روی چک

سلام من یک چک صیادی قدیمی از یک نفر گرفتم و خرجش کردم الان چک برگ شده و طرف میخاد بیاره ایا من میتونم چک رو اقدام قضایی کنم یا فقط اون که برگ کرده میتونه یا راهی داره من اقدام کنم

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام میتونن در سامانه صیاد به اسم شما منتقل کنند و شما اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
برای درخواست صدور اجرائیه فقط مسی که گواهی عدم پرداخت اخذ کرده می تواند اقدام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقدام کیفری خیر
حقوقی آری امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد و.