مشاوره حقوقی رایگان - روش اقدام چک معامله

سلام وادب
چکهای دارم که به مدت سه ماهه برای فروش باغ گرفتم و در ان نوشته در وچه اقای فلان بابت خرید باغ ایا میشود به صورت کیفری برای نتیجه زودتر یا از طریق ثبت که حقوقی و مدت زمان زیاد نبرد اقدام بنمایم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفری خیر حقوقی می‌توان اقدام کرد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه چک‌ها را به مدت 3 ماه اخیر نموده‌اید چک وعده دار تلقی و فاقد وصف کیفری است و دادخواست حقوقی به انضمام تامین خواسته جهت توقیف اموال شخص صادر کننده چک دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر کیفری ممکن نیست می توانید دادخواست حقوقی بدهید.