مشاوره حقوقی رایگان - مدت قرارداد اجاره ملک

سلام،بنده منزلی راپسندکردم وباتوجه به عُرف وتوافق با صاحبخونه مدت اجاره یکسال بود،اماوقتی برای تحویل قولنامه به مشاوراملاک مراجعه کردم،متوجه شدم که بنگاه دارباتبانی باصاحبخونه مدت قرارداددرقولنامه رو8ماهه نوشته،لطفاراهنمایی کنید??

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید قرارداد را کامل مطالعه می‌کردید و بعد امضا می کردید اثبات این مسأله سخت و وقت گیر میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن قرارداد را می خواندید بعد امضا می کردید