مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

باعرض سلام بنده حواله یک خودروبه یک نفرفروختم ولی فردا اون روز فهمیدم که زیرقیمت برداشته ولی هنوزماشین تحویل ندادم چون دوماه دیگه تحویلم میدن من میتونم ازطرف بقیه پول حواله روبگیرم یانه طرف مقابل ازمن سفته داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق قراردادتان باید عمل کنید اگر در قرارداد بندی در این مورد باشد میتوان کاری کرد در غیر اینصورت خیر

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر کلا مطابق قانون خرید و فروش حواله غیرقانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر طبق توافقی که به سرانجام رسیده است بایستی عمل شود.