مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ندادن مستاجر

سلام
مستاجرم باید 15 هر ماه اجاره اش رو واریز کنه، اول کار بهش گفتم چرا اجاره ات رو نمیدی ،گفت من دو ماه یکبار میدم؛ ولی دو ماه یکبار هم نمیده، ماه دوم اجاره رو نداد براش اظهار نامه فرستادم ؛ رفت غیب شد دوماه پیداش نشد، بعد از دوماه اومده یک ماه و نیم اجاره رو پرداخت کرد
الان دوباره دوماه و نیم هست که اجاره پرداخت نکرده، بازهم بروم برایش اظهارنامه در دفتر الکترونیک قضایی رد کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان ارسال اطهارنامه دارید. واینکه اگر درمبایعه نامه شرط فسخ به جهت عدم پرداخت اجاره بها درج نموده اید، امکان درخواست تخلیه نیز وجوددارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ و دادخواست فسخ و تخلیه بدهید

و یا اینکه با این شرایط صبر کنید تا قرارداد تمام بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته صدور حکم تخلیه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در قرارداد اجاره شرط شده
باشد شما میتوانید دادخواست ‌ تخلیه مطرح نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی شده میتوانید فسخ کنید غیر اینصورت دادخواست بدید و تاخیر پرداخت به همراه اجاره مطالبه کنید همراه با تضمین پرداخت

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله قابل ارسال است ولی در صورتیکه حق فسخ بعلت عدم پرداخت اجاره بها در قرارداد نباشد چاره ای جز انقضای موعد اجاره و اخذ دستور تخلیه ندارد

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام اظهارنامه تاثیری ندارد..مگر ترس از شکایت داشته باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق قراردادتان اقدام کنید اگر شرط فسخ دارید فسخ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که مستأجر به موجر اجاره را پرداخت نکند، موجر می‌تواند قرارداد را فسخ کند.