مشاوره حقوقی رایگان - سند منزل بابت مهریه

باسلام بنده یکساله که مهریه ام به اجرا گذاشتم
و منزل مسکونی همسرم رو توقیف کردم همسرم یه واحد آپارتمان دیگه هم دارن ،الان آمدن و به من پیشنهاد دادن که آپارتمانی که توقیف نیست رو بابت مهریه ام به نام من بزنن به شرطی که تا آخر عمرش حق سکونت در اون داشته باشه،این شرایط رو چنانچه بخوام بپذیرم
چه نوع معامله ای میشه ازلحاظ حقوقی و آیا در چنین شرایطی هر گونه امکان فسخ کردن معامله یا خریدو فروش می‌تونه بکنه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانند صلح عمری تنظیم کنند
اما بهتر است ابتدا از طریق بیع به شما منتقل نمایند بعد شما سند حق سکنی تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا ایشان قصد صلح عمری داشته باشه که خوبه، سند به نام شما میشه ولی تا آخر عمرایشان منافع مال ایشان است بعد مرگ ایشان همش مال شما میشه، اما باید مواظب باشی که حق فسخ نداشته باشه