مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت در خیار عیب

با سلام و آرزوی هرچی خوبی و قشنگی تو دنیاست بر شماها وکلای تیم دادراه.
خواستم بپرسم در خیار عیب اگر بواسطه خرید اون مال معیوب ما دچار خسارات بیشتری از ثمن شده باشیم امکان درخواست جبران اون خسارت هم ممکن یا خیر.درب موتور و چند قطعه دیگ ب عنوان بی رنگ خریدم در حین نصب متوجه شدیم کاملا رنگ هستند که فروشنده از فسخ و مسترد نمودن پول امتنا ورزید مجبور شدم نصب کنم و الان خودرو 40میلیون افت قبمت دار بخاطر رنگ بودن اون چند قطعه.الهی دلتان شاد و قلم و زبان تان در راه حق و عدالت خواهی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان مطالبه خسارت وجود نخواهد داشت