مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام خسته نباشید
من خودرو به ی دلال فروختم با وکالت دست نویس و امضا و اثر انگشت
ایشون ب ی مصرف کننده فروختن
الان ب من میگه ب مصرف کننده وکالت تعویض پلاک بده
میخوام بپرسم از این اقای دلال دست نوشته با امضا و اثر انگشت بگیرم ک با اجازه ایشون ب اقای فلانی وکالت میدم.
در این صورت مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
از دلال دست نوشته بگیرید با امضاء و اثر انگشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از ایشان اقرار نامه رسمی بگیرید که به شخص سوم انتقال دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما اقرارنامه بگیرید
و مشکل خاصی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بگویید درخواست خود را با اظهارنامه بشما ارسال کند

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. در این خصوص با عنایت به اینکه این مساله عرف جامعه می باشد مساله ای برای شما به وجود نمی اید اما گرفتن دست خط بهتر می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله حتماً از شخص دلال در این خصوص دست نوشته با مهر و امضاء و اثرانگشت همراه با دو شاهد مرد دریافت کنید تا در آینده شکایت فروش مال غیر علیه شما طرح ننماید.

یک وکیل :

با سلام ، دست نوشته ای همراه با امضا و اثر انگشت از شخص واسطه بگیرید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر وکالت در توکیل داده باشید نیازی به وکالت مجدد نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از دلال کتباً اقرارنامه بگیرید و سپس وکالت بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دقت کنید به کسی وکالت دهید که مشخصات وی در مبایعه نامه با مشخصات کارت ملی ایشان یکی باشد و دست نوشته هم از دلال بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط به کسی که فروخته اید وکالت بدهید