مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام پدر من یک آپارتمان سه طبقه در زمین خودش برای خود و من و برادرم ساخت .جهت تفکیک سند یک واحد به نام خودش و یکی من و یکی برادرم کرد.
بعدا من و برادرم واحد های خود را با قرارداد عادی و دست نویس هبه به پدر واگذار کردیم. ولی هنوز سند به نام خودمان هست و به پدر انتقال ندادیم.
داماد و عمو و مادر هم به عنوان شهود امضا کردند.
سوالم اینه اگر زمانی همسرم مهریه ش را بتونه اجرا بگذاره میتونه این خونه را که هبه کردم به پدر توقیف کنه یا نه ؟
تشکر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. ابتداعا به جهت اینکه سند به نام شماست اجراییه صادر خواهد شد و پدر شما باید برای اثبات ادعای خود طرح دعوی حقوقی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قابل توقیف است
ولی متهب میتواند دادخواست حقوقی اقامه نماید و باید قرارداد عادی هبه در دادگاه اثبات گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که سند به نام شما باشد ملک از باب مهریه قابل توقیف خواهد بود‌.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتواند توقیف کند.وپدر باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چون دستنویس است نیاز به تنفیذ دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید آنرا توقیف نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ثبت، بنام شماست لذا امکان توقیف هست مگر هبه را پدر شما اثبات و درخواست رفع توقیف نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. توقیف بله. ولی اگر هبه را اثبات کنید، رفع توقیف میشود. برای جلوگیری از توقیف همچنین میتوانید ملک را بصورت قطعی انتقال دهید.