مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام بنده حدود 2سال پیش ملکی از یه بنده خدایی گرفتم و با مبایعه نامه و سپس ملک رو فروختم آیا طرف میتونه ملک رو برگشت بزنه چون در زمان معامله پولی رد بدل نشده.ولی در طول زمان یکسال من پول واریز کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول واریز شده باشد معامله معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در اینجا می‌بایست قرارداد فی مابین مورد بررسی قرار بگیرد اگر توافقات در زمان خود صورت نگرفته شده باشد این امکان برای طرف مقابل وجود دارد