مشاوره حقوقی رایگان - کارت سوخت

سلام
من جنسیس کوپه مدل 2011 با حجم موتور 3800 سی سی دارم کارت سوخت بهش تعلق نمیگیره جایگاه بنزین هم جدیدا کارت ازاد ندارن
الان ما چجوری بنزین بزنیم
سوالم اینه اولا اون ادمی که تصمیم به حذف کارت سوخت از جایگاه ها گرفته کیه
دوما تو ایران هزاران ماشین حجم بالا داریم چجوری باید بنزین بزنن

خواهشا به جواب قانع کننده بدن

پاسخ ها :

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام .سوال حقوقی نمی باشد. به پلیس راهور مراجعه فرمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفا به مرکز پخش فرآورده های نفتی به مدیریت سوخت کشور مراجعه کنید ما بی تقصیریم.
برای خود من سوال است و درست می فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به سوال شما درست می‌فرمایید این یک مشکلی است که می‌بایست حل شود بهتر است به مرکز فرآورده‌های نفتی و مدیریت سوخت مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه حقوقی نیست و در جرگه پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد.