مشاوره حقوقی رایگان - تعریض بنا

با سلام یک طبقه از آپارتمان خریداری کرده ام که در مبایعه نامه متراژ آن و قیمت کل معامله ذکر شده است، هیچ صحبتی در مورد عقب نشینی نشد و چیزی هم در اینمورد در مبایعه نامه که چاپی هم میباشد نوشته نشد. در استعلام از شهرداری ملک مطابق نقشه تفصیلی دارای 15 متر تعریض (17 درصد بنای آپارتمان) میباشد، سه هفته تا روز تنظیم سند و پرداخت مابقی قیمت آپارتمان باقی است. آیا مالک باید مبلغ این عقب نشینی را به من برگرداند؟ چه اقدامی تا روز تنظیم سند باید انجام دهم که حقوق من بخوبی تامین گردد؟ خیلی متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید قرارداد را فسخ نمایید
و باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیزاظهارنظر در این خصوص مستلزم بررسی دقیق مبایعه نامه وشروط مندرج است در هر حال اولاً ذی حق بودن شما بستگی به تاخر وتقدم زمان تصویب طرح تفصیلی از سوی شهرداری دارد ودر ثانی تنظیم سند با این شرایط مانع ازمطالبه ارزش میزان کسری واسترداد ثمن آن بعد از صدور سند نخواهد بود موفق باشید.