مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری

باعرض سلاموادب خانه پدری مادرزمان حیات خودخریدکه ظاهراچندقسط دیگرداردخودش 6سال پیش فوت کردوخواهرمجردمادرخانه سکونتداردمادرماهم2سال پیش فوتکردوخانه وحقوق پدربرای خواهرمجردبه ارث رسیده خواهرمیگویددرزمان حیات پدرخانه رابنام من کرده حالااین سوالهاراازجنابعالیدارم 1پدردرانزمان حالخوبی وسوادانچنانی نداشته که شایداغفال شده باشد 2مشخص نیست که خانه سندداشته باشدیاقولنامهای باشدچون خانههانقدی قسطی بوده 3نقدی تمام شده ومقداری اقساط دارد4حالاچه قولنامه بنام خواهرباشدویاسندرابدون رضایت بقیه گرفته بنام خودش ایابقیه وراث میتوانندشکایت وادعای ارث کنند .باکمال تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورت که درزمان حیات پدر انتقال داده باشد خواهر شما مالک بوده و ارثی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر ملک را بصورت قسطی خریده و در قرارداد خرید شرط شده باشد که تا زمان تسفیه حق انتقال ندارد ( البته این شرط بیشتر در املاک دولتی وجود دارد ) امکان طرح دعوای تقسیم ترکه وجود دارد آن هم مشروط به تسفیه بدهی ملک و آزاد سازی سند آن و کسی که مدعی انتقال است می تواتد در دادگاه مالکیت خود را اثبات کند . لذا تویه می شود در این خصوص با وکیل دادگستری حتما مشاوره داشته باشید .