مشاوره حقوقی رایگان - گواهی تولد

من 41 سال دارم طبق شناسنامه ولی فکر میکنم پدر مادرم به دلایلی شناسنامه م را در زمان دقیق تولدم نگرفتن و خودشونم اصلا یادشون نیست و همین هم باعث کلی شک و اضطراب شده برام که چه طور تاریخ دقیق تولدم یادشون نیست. ایا میتونم در بیمارستان محل تولد یا ثبت احوال گواهی تولدم را مشاهده کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست اصلاح شناسنامه مطرح کنید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگرمدارک دربیمارستان یاثبت احوال موجودباشد مانعی ندارد ولی اینوبگم اگر گواهی موجود باشه مسلمآ براساس همون گواهی شناسنامه صادر میشود