مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

سلام دختری هستم متولد 1381 الان در زمان تولد بچه ک بودم واکسن عفونتی میزنن ب پام بعد چند روز پام عفونت میکنه میبرن بیمارستان الف.
میخواستن عفونت پام و بکشن بدون اجازه پدر و مادرم میبرن اتاق عمل پامو کوتاه میکنن
دستمم کوتاه میکنن دکتره ن اسمی از خودش نوشته ن مهری داره از 3 سالگی ک مامانم اینا متوجه میشن میبرن دکتر
بیمارستان الف 2 قبولم میکنه از 3 سالگی عملم میکنن چند سال بعدش میفرستنم بیمارستان ط. تا الان 22 بار عمل کردم
بازم مونده الان 21 سالم شده واقعا زندگی برات سخت سختر میشه پروندم تو بیمارستان الف هست ولی نمیدن میگن بایگانی شده...ایا راهی هست خودم شروع کنم به شکایت و گرفتن دیه؟؟؟ هر کمیسیون پزشکی که دولت و قاضی بخواد میام فقط میخوام اون دکتر و بیمارستان که اینکار کردن شکایت کنم کمکم کنید اگه شدنی هست بعد این همه سال

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قصوری مرتکب شده اند آری امکان طرح شکایت وجود دارد
زیرا دیه مشمول مرور زمان نمی‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما شکایت قصور پزشکی را مطرح نمایید و در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد