مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی

سلام در تصادف کف جمجه، استخوان گونه و فک بالایی من شکست اما پزشک قانونی این جوری برایم نوشت که شکستگی منقله ناحیه قدامی کف جمجه با انتشار به دیواره خلفی سینوس فوقانی فک چپ و دیواره چشم چپ.
میخواستم بدانم که در نظر دادگاه یک شکستگی حساب میشه که همون جمجه و 15 درصد میباشد یا به جز اون دیه گونه و فک هم بصورت مجزا حساب میشه ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین میزان و شرایط دیه با پزشکی قانونی است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
در صورت آسیب های متعدد دیه نیز به همین منوال محاسبه می شود