مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

سلام یک واحد آپارتمان 115 متری از سازنده خریداری کردم تاریخ تحویل ملک 1402/3/30 می باشد ولی حالا پس از 5 ماه تاخیر ، سازنده که ملک رو مشارکتی ساخته به من میگوید واحد پیش فروش شما که 115 متری بوده در تقسیم نامه بین سازنده و مالک سهم ایشان نشده که به من تحویل بدهد و بجای 115 متری بیایید 145 متری تحویل بگیرید . در حالی که تامین مابه تفاوت برایم مقدور نیست . راهنمایی بفرمائید . تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق قرارداد فی مابین ملزم به انجام تعهد می‌باشد.در غیر اینصورت میتوانید طرح دعوی الزام به انجام تعهد طرح نمایید.و اگر قادر به ایفای تعهد نباشند مسئول جبران خسارت وارده به شما هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید موافقت نکنید و همان واحد خود را تحویل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بگویید که ملک خود را تحویل میگیرید . در غیر این صورت دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی اسناد و مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل است تا راهنمای دقیق شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید قرارداد مذکور دا رویت کنیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک و پیش خرید شما را باید رویت کنید در قراردادهای این چنینی اسناد گویای همه چیز هستند

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام . فروشنده طبق قانون ملزم و متعهد به انجام تعهداتش است . و در صورت عدم انجام تعهد مکلف به جبران زیان شما هم می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه متراژ بیشتر شده است شما می‌توانید فسخ نمایید و ضرر زیان مطالبه کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قرارداد باید بررسی شود ولی علی الاصول چنین حقی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سازنده نمیتواند چنین درخواستی نماید
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید و

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام فروشنده باید قرارداد اجرا نماید و چنانچه بدلایلی نتوانستند باید خسادت ار جیب ایشان پرداخت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن قرارداد پیش خرید شما را با متن قرارداد مشارکت در ساخت را ببینم تا درست پاسخ بدهم

در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
سازنده نمیتواند شما را ‌ مجبور به تغییر مورد معامله نماید
و مطلقا چنین کاری را شما انجام ندهید
شما باید دادخواست الزام به تسلیم مورد معامله را مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سازنده از لحاظ قانونی حق چنین درخواستی را ندارد فلذا شما در وهله اول اظهارنامه با موضوع الزام به انجام تعهد را ارسال بنمائید و در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته الزام به انجام تعهد را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال مطروحه تکراری است و پاسخگویی به نحو کامل و دقیق صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش طرح شده تکرار شده است و جوابگویی در گذشته صورت گرفته است‌.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در گذشته به این پرسش تکراری، پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر اصل قرارداد را دارید. و طرفین امضا کرده اند می توانید فسخ کنید و الا می توانید مبلغ خود را مسترد نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما مجبور نیستید پیشنهاد این شخص را قبول کنید.
براساس مفاد قرارداد می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید و تگر نتواند به تعهد خود عمل کند باید خسارات وارده را جبران کند.
متن قرارداد ملاک عمل است.

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
الزام در کار نیست
در محدوده ی توافقات و قراداد منعقده اقدام نمایید .و الزام ایشان به ایفای تعهدات قراردادی و خسارات حاصله را درخواست نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد پیش خرید یا مبایعه نامه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سازنده قانونا نمی تواند چنین درخواستی از شما داشته باشد
بدوا اظهارنامه رسمی در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست تنظیم نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شمامی تونین مابه التفاوت رو ازطریق محکمه حقوقی مطالبه کنید و اصل رو بر صورتمجلس تفکیکی اداره ثبت بگذارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به نحو کامل جوابگویی به عمل آمده است.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام ایشان ملزم به تحویل همان مقداری است که دردقرارداد ذکر شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان الزام فروشنده وجود نداشته بتشد راهکار اعلام فسخ و مطالبه ثمن به روز است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید الزام ایشان را به تحویل بخواهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مقدور نباشد برای شما و مالک نتواند تحویل دهد قرارداد قابل ابطال است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و نهایتا تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع علیه سازنده و مالک مطرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سازنده نمیتواند شما را ‌ مجبور به تغییر مورد معامله نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ابطال معامله فضولی و مطالبه ثمن و غرامت دهید

سید سجاد میرکاظمی

جناب آقای سید سجاد میرکاظمی :

وی مکلف به تحویل است و در وصورت عدم تحویل باید به نرخ روز پول شمارا بدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمی‌تواند این درخواست را از شما داشته باشد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اطهارنامه ارسال کنید فروشنده را به انجام تعهد و تحویل ملک برابر قرارداد الزام کنید

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام از طریق دادگاه و طبق مبایعه نامه ایشان را ملزم به تحویل ملک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مستند به قرارداد الزام فروشنده را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قرارداد الزام فروشنده را بخواهید

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام،
بایستی با توجه به توافق اولیه فی‌مابین مالک و سازنده و فروشنده به شما اقدام گردد و امکان اقدام حقوقی دارد ولی نیازمند بررسی بیشتر می باشد.
سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام شما میتوانید اعلام فسخ کنید و مطالبه وجه پرداختی به قیمت روز و خسارت براساس قانون پیش فروش ساختمان به وکیل حتما مراجعه بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما دادخواست الزام به تسلیم مورد معامله اقامه نمایید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام. ایشان ملزم هستند به ایفای تعهد درغیر اینصورت میبایست جبران خسارت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به هر حال با توجه به اینکه تغییر از جانب سازنده بوده ایشان باید به نحوی رضایت شما جلب کند ...