مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

باسلام و ارزوی دوام توفیقات

سوالی داشتم توروخدا کمکم کنید

دوروز پیش شخصی اشنا به عنوان مهمان ولی با نیت سرقت به منزلم امد ومن بعدازچندساعت وقتی ایشان درمنزلم خواب بود به بازاررفتم برای تهیه وسایل شام ومیوه موقع برگشت دیدم ایشان وسایل منزلم به ارزش تقریبی 50میلیون را به سرقت برده و متواری شده هم شاهددارم دیده موقع بردن وسایلومیبرده هم یک روزبعدماجرا پیامک داده اقرارو اظهار ندامت وپشیمانی کرده ازکارش هم صورتجلسه 110 هم صورتجلسه اگاهی و انگشت نگاری شدمنزلم حال ایا راهی هست شکایتم را مبنی برسرقت مطرح کنم چون ازقرارمعلوم قراره بزنن خیانت درامانت و بفرستن شورای حل اختلاف و یعنی موضوع رو جدی جلوه ندادن درصورتی که ایشان امده منزل من ومن چیزی ازوسایلم رو نبردم به ایشان امانت بدم که برایم نگهداری کنه که الان بنویسن خیانت درامانت چون او با قصدونیت دزدی به منزلم امده لطفا راهنمایی راهی چاره ای تبصره ای که شکایتم بعنوان سرقت و به اگاهی ارجاع بشه دراختیارم بگذارید ازشما خواهش میکنم کمکم کنید ازطریق ماده و تبصره و قانون راه حلی پیش پایم بگذارید ممنون و دعاگوی شماهستم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید شکایت خود را تخت عنوان سرقت و خیانت در امانت همزمان مطرح نمایید ، حسب تحقیقات و نتیجه پیگیری ها انطباق موضوع با عنوان مجرمانه بر عهده دادگاه خواهد بود