مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک با کپی سند عادی

‏‎‎‎سلام وقت بخیر
ببخشید در صورتی که اصل مبایعه نامه که برا سال 1330 بود و متاسفانه الان گم شده و فقط کپی از آن وجود داشته باشه و دفترخانه هم کپی برابر اصل نمیکند با توجه به تصرف 60 ساله و استشهاد محلی و چند برگ دارایی مبنی بر پرداخت مالیات بر مستغلات(یه بازه 10 ساله مغازه را اجاره داده بودیم) برای ملک مذبور را داریم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به همراه شهادت شهود ممکن است. بازهم باید دید طرف مقابل چه مدارکی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی صحیح اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ کدام آنها سند مالکیت نیست اما می‌تواند اماره‌ای بر ادعای شما باشد میتوانید طرح دعوا نمایید ادله خود را ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و