مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با کابینت کار و چگونگی ثبت شکایت

باسلام و احترام
من 3سال پیش برای کابینت واحدم با یکی از اقوام که کابینت کار بود با 30میلیون پیش پرداخت شروع به کابینت کردم ایشون 9ماه کارش طول کشید درضمن تمام وسایل مورد نیاز به جز چوب خودم دادم وچون تو یه شهر دیگه بود کرایه حمل و نقل کابینت ها و همچنین خورد خوراکش برعهده من بود تمام کارش را تو خونه من انجام داد فقط صفحه هارو برش زده آورد که بخاطر جاک آره ای که رو دیوار نشت خونه نوساز رو رنگ بزنم وحالااومده میگه کابینت متری حساب میشه به قیمت روز تا اینجا هم 65 ملیون گرفته
آیا من میتونم بگم پول منمبه روز حساب بشه ،؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اتحادیه مربوطه و تعزیرات پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق  اتحادیه موضوع را پیگیری نمایید یا دادخواست بدهید