مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و کلاهبرداری

با سلام واحترام
بنده و همسرم یک واحد اپارتمان به صورت سه دانگ سه دانگ از شخصی خریداری کردیم و تحویل گرفتیم ودر حال جا به جایی بودیم نصف وسایل داخل واحد بود بعد چندروز ساعت 12 شب در حالی که داخل واحد بودیم چند نفر به اتفاق صاحب سند اصلی به درب واحد امدند ادعا کردند که ملک راما خرده ایم خلاصه بعد از کلی دعوا و درگیری وسایل ما را بیرون ریختند و پلیس امد و گزارش کرد و کار به شکایت و دادگاه رسید بعد از جلسه دادیاری نوبت خط شناسی شد که در هیت های خط شناسی یک نفره و سه نفره و پنج نفره مدارک ما مقدم تر شناخته شد و مدارک طرف ساختگی و صوری و حتی بنگاه هم برای خودش بوده غیر قانونی بود و بعد شکایت حقوقی کردیم جهت رفع تصرف عدوانی که طرف محکوم شد و ما حکم اجرای احکام را اجرا کردیم و واحد را پس گرفتیم حالا طرف اعتراض کره جهت تجدید نظر سوال من این است که با توجه به شرح وقایع دادگاه تجدید نظر چه حکمی می دهد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. پیش بینی رای تجدیدنظر بدون مشاهده مستندات پرونده مقدور نیست. دادخواست تجدیدنظر و دفاعیات تجدیدنظرخواه باید مطالعه و بررسی شود. ولی اگر ایشان دفاع جدیدی نداشته باشند و بنا به توضیحات شما بنظر میرسد رای بدوی تایید شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه تجدید نظر همانطور که از نام او پیداست دادگاه تجدید نظر است و احتمال تایید و یا نقص حکم وجود دارد اما با توجه به توضیحاتی که شما ارائه دادید احتمالش بسیار کم است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی اسناد دارد، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید