مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره

با سلام و خسته نباشید به کلیه عزیزان دادراه چندی پیش با شما شکایتی را مطرح کرده بودم مبنی بر اینکه زرگری طبق فاکتور سال 94ازمن شکایت کرده بود ما به دادگاه رفتیم و هر کدام صحبتهای خود را گفتیم وثبت نمودیم فردای همان روز جواب امد که طبق ماده 2طرف نمی تواند شکایت کند الا وکیل الان دوباره شکایت کرده و برای 1ملیون ان زمان که به خدا دادم 25میلیون میخواهد طبق تورم طلا وتنها مدرکی که دارد فاکتور فروش است که من ونه هیچ کس دیگه امضا نکرده و فقط با ان فاکتور و پرینت چند اس ام اس که در دادگاه قبلی اصلا نگذاشت نشان بده لطفا مراراهنمایی فرمایید بسیار ممنونتان هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در پرونده مشابهی رای صادر شده باشد دادگاه مجددرسیدگی نمی‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
خواهان به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت و صرف ادعا کافی نیست و فاکتور بدون امضاء اعتباری ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فاکتور بدون امضاء دارای ارزش و اعتبار نیست و خواهان بایستی ادعای خود را به مرحله اثبات برساند(البینه علی المدعی).