مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر پزشکی قانونی

با سلام من در تاریخ 9 مرداد تصادف کردم عابر بودم و ماشین دنده عقب از پشت به من زد اسیب شکستگی ارنج دستم و ساییدگی زانوهام و اسیب نسج نرم پای چپم تایید شد اما بعد از مراجعه های مکرر به ارتوپد بخاطر ورم زانوهام و درد و تشخیص اشتباه پزشک که میگفتن التهابه و بعد گفتن خشکی زانو تا جاییکه من دیدم زانوهام موقع دراز کشیدن خم و راست میشود صدا میدهد و روی زانوهام نمیتونم بشینم پزشک ام ار ای نوشتو من در تاریخ 17 مهر انجام دادم و معلوم شد هم رباط صلیبی زانوهام هم مینیسک زانوهام پارگی از درجه 1 تا 3 دارند دستم هم بعد از باز کردن گچ فیزیوتراپی کردم اما خوب نشد هنوزم دست درد دارم و دستم بالا نمیرود از شونه ی چپم هم ام ار ای کردم شانه ام مشکلی نداشت اما پزشک گفت تاندون های دستت ایراد پیدا کرده 20 جلسه فیزیوتراپی کردم هنوزم مشکل دارم برای معاینه مجدد پزشکی قانونی رفتم در تاریخ 17 ابان و منو به پزشک معتمد معرفی کردند امروز جوابش رو گرفتم و نوشتند که دست به طور مطلوب التیام پیدا کرده !!! و زانوهام هم مرتبط با حادثه تشخیص ندادند در صورتیکه من جای ضربه خوردن هنوزم روی زانوهام باقی مانده
حالا میخواهم بدانم من برای اعتراض به نظریه پزشکی قانونی باید به کجا مراجعه کنم پرونده من الان شورای حل اختلافه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

از شورای حل اختلاف طی لایحه ای اعتراض به نظر پزشک بزنید و درخواست معرفی به کمیسیون عالی پزشکی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی در مهلت مقرر وجود خواهد داشت