مشاوره حقوقی رایگان - مشاور حقوقی

سلام شوهر من تومور مغزی دارد از طرف پزشک جواب شده یک ماه پیش خانواده اش به من حمله کرده و قصد داشتند قصد بیرون کردن من از خانه خودم و ضرب شتم و شکستن بینی شدن همسرم رو هم همراه خودشان بردن و کارت بانکی من را تعویض کردن شناسنامه و کارت جدید برای همسرم گرفتند و از کارت حقوق ما استفاده میکنند من الان خانه پدرم هستم میخواستم بدونم اونا میتونن بدون اجازه من از کارت ما استفاده کنن و مستمری شوهرم را بگیرن چون من اصلا قصد طلاق ندارم چطور میتوانم تا تشکیل دادگاه کارت حقوق را مسدود کنم و آیا میتوانم وسایل منزلم را شهر دیگری انتقال دهم بعلت نداشتن امنیت جانی

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بااين وصف شوهرشما همگام باانهاست وگرنه خودش اقدامي جهت غير فعال كردن كارتش انجام ميداد
شما ميتوانستيد همان لحظه با١١٠ تماس بگيريدتاگزارش تهيه گردد و اگر اسيبي ديده بوديدهم به پزشكي قانوني برويد حالاكه فرصتهاسپري شده شماهم حق ترك محل زندگي را به شهرديگري نداريد چون اختيارتعيين مسكن مستقل درعقدنامه بشماداده نشده و اين ترك منزل شما موجبات ناشزه بودن شما وبالتبع قطع نفقه و صدورحكم ازدواج مجدد زوج را تسهيل ميكند
پس بهتره صبورباشيدو دادخواست نفقه معوقه در شوراي حل اختلاف را اقامه كنيد