مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت نفقه معوقه

با سلام
برای من 1402/08/30 یک احضاریه اومده که مبلغ 35 میلیون تومان به شعبه مراجعه و پرداخت کنید.رفتم سوال کردم گفتن بابت نفقه معوقه است.
مهلت حضور هم داخل ابلاغیه نوشته
3 روز پس از ابلاغ.30 ام سه شنبه ساعت 4عصر به من ابلاغ شده
درخواست اعسار زدم ولی سامانه قطع بود نتونستم لایحه بزنم برای رفع جلب
میخواستم ببینم از این 3 که روز از کی به حساب میاد و اینکه اگه روز 30 ام خودش شمارش نشه و از 1 ام به حساب بیاد روز 3ام میشه روز جمعه.
ایا روز جمعه میتونند حکم جلب رو بگیرند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای جلب محکوم علیه ، محکوم له باید درخواست بدهد و موافقت گردد