مشاوره حقوقی رایگان - با سلام

بنده یه زمین در روستا دارم الان امدم پروانه ساختشو بگیرم شورا محل میگه رفته زیر نظر بنیاد مسکن میخواهیش برو پول بده واگذارش میکنه به خودت قول نامه هم از سال 59 دارم چکار کنم

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بايد حتما به بنياد مسكن مراجعه كنيد و بهايي رابپردازيد.جزاين راهي نداريد چون سند ملك بنام بنياد مسكن هست ودرواقع شمادر زمين دولت زندگي ميكنيد پس بايد زمين راازدولت (بنياد مسكن)بخريد
مبلغش كمتراز قيمتي هست كه املاك ميدهدو بنفع شماست كه به پرونده بنيادتان سر بزنيد